Alla inlägg den 13 juli 2008

Av Åse - 13 juli 2008 20:30

Tillbaka efter några dagars kanonsemester i Härjedalen. Nu har vi kommit ut till landet (sommarstuga på Torö) och varit här några dagar. Men i veckan som har varit har vi haft några underbara dagar i Hede. Vi har haft kanonväder och vandrat och haft det bra på fjället. Här kommer några bilder från den ena dagens fjälltur.

Make och barn vid stugan och utsikten mot Särvfjället.

Snö kvar i ravinen

Stenbakat "pinnbröd" Supergott!

Hemstickade sockor på fjälltur. Sånfjället kan skymtas i fjärran

Tjejerna lyckades ta sig till toppen på Särvfjället.


Tjejerna var verkligen duktiga. Dom kämpade på bra när vi var ute och vandrade. Vi har haft långa dagar på fjället. 6-7 timmar per dag. Man vänder lätt på dygnet eftersom det aldrig blir mörkt den här årstiden. Sista dagen tog vi det bara lugnt vid stugan och jag satt i solen hela dagen och stickade. Dom andra fegade lite och var inne en del, dom tyckte det var mycket knott. Och mycket knott och mygg var det. I alla fall för oss stockholmare som inte är så vana.

På stickfronten är jag klar med den ena sockan av julimönstret och kommit halvvägs på socka 2. Jag har virkat en barbapappa. Men inte stoppat den ännu. Bild på den kommer när jag är helt klar. Jag har gjort halva sista delen på ponchon. Den räknar jag med ska vara klar senast på fredag. Vi ska bort på lördag och då räknar jag med att kunna ha den om vi sitter ute på kvällen. Nu håller solen på att försvinna bakom träden. Det är så skönt att veta att man inte ska åka hem ikväll fast det är söndag. Maken ska däremot jobba i nästa vecka, men han pendlar härifrån. Vi andra ska förhoppningsvis bada och sola och ta det bara lugnt.


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards